Taxivervoer

 

Royal Taxi verzorgt voornamelijk taxivervoer in de regio Utrecht, maar ook daarbuiten staan wij 24/7 graag voor u klaar!

 

Of het nu om privé, zakelijk, VIP, Schiphol, school of groepsvervoer gaat, bij ons kunt u met al uw wensen 24/7, het hele jaar door (zelfs op zon-en feestdagen!) terecht.

 

Met ons uitstekend onderhouden wagenpark en professionele chauffeurs zorgen wij ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige, betrouwbare en discrete manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht.

 

Bovendien bieden wij onze diensten ondanks de hoge kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen aan, en als u taxiritten van meer dan 50 km van ons afneemt kunnen wij onze diensten met hoge kortingen aanbieden!

 

Ook komt u bij ons in aanmerking extra kortingen als u meerdere malen gebruik maakt van ons vervoersdiensten zoals ziekenhuisvervoer voor als u meerdere ziekenhuisbezoeken moet maken, of zakelijk contract vervoer.

 

Kortom, u kunt met al uw wensen bij ons terecht!

 

Voor de meest actuele ritprijs en het direct reserveren van een taxirit kunt u het beste  telefonisch contact opnemen met ons, dit is de meest snelle manier. Natuurlijk kunt u ons ook contacteren door middel van ons contactformulier op deze website, per email of zelfs sinds kort via WhatsApp! Wij staan u te allen tijde graag te woord om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

 

Klik hier om naar de contact pagina te gaan, of maak gebruikt van één van de onderstaande communicatiemogelijkheden om contact met ons op te nemen.

E-mail: info@Royal-Taxi.nl

Telefonisch: +31(0)6484465267

WhatsApp:  +31(0)6484465267

 

Wij streven er naar om een perfect hoogwaardige taxiservice te leveren en daarom is professionaliteit, punctualiteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie voor onze chauffeurs de norm.

 

Wij zetten ons als taxi- en vervoersbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het hele jaar door (ook op feestdagen en in de vakanties) in om al onze klanten tevreden te houden en op een veilige, efficiënte en milieubewuste manier van dienst te zijn.

      

Over Royal Taxi

Royal Taxi is een modern en dynamisch vervoersbedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche.

Wij verzorgen taxivervoer in de regio Utrecht maar ook daarbuiten staan wij graag voor u klaar!

Wij streven er naar om een perfect hoogwaardige taxiservice te leveren en daarom is professionaliteit, punctualiteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie voor onze chauffeurs de norm.

Of het nu om privé, zakelijk, Schiphol of groepsvervoer gaat, bij ons bent u met al uw wensen aan het juiste adres. Wij zetten ons als taxi- en vervoersbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar in om al onze klanten tevreden te houden en op een veilige, efficiënte en milieubewuste manier van dienst te zijn.

Tevreden klanten zijn onze drijfveer, en we zijn daarom trots op de vele positieve reacties die we van onze tevreden klanten krijgen!

Op onze website vindt u meer informatie over onze producten en diensten. Mocht u vragen hebben die via de website niet beantwoord worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactfurmulier.

Royal Taxi Driebergen-Zeist

 

Regio Driebergen; Zeist; Doorn; Maarn

Tel: +31(0)648465267

Whatsapp: +31648465267

E-mail: info@Royal-Taxi.nl

Website: www.Royal-Taxi.nl

Kvk nummer: 65277473

BTW nummer: NL 244111716B03

Rekening: DE42 1001 1001 2623 8339 26

t.n.v. Royal Taxi

Openingstijden

 

Maandag         Open van 00:00 tot 24:00

Dinsdag           Open van 00:00 tot 24:00

Woensdag       Open van 00:00 tot 24:00

Donderdag      Open van 00:00 tot 24:00

Zaterdag         Open van 00:00 tot 24:00

Zondag           Open van 00:00 tot 24:00

 

Privacy Policy  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap  | Cookieverklaring

Copyright © 2019 by www.Royal-Taxi.nl

All rights reserved.